Obletnica rojstva
17097
post-template-default,single,single-post,postid-17097,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Obletnica rojstva

Položeni venec pri Maistrovem spomeniku v Mariboru- 29. 3. 2020

Obletnica rojstva

OBELEŽITEV IN POLAGANJE CVETJA OB ROJSTNEM DNEVU GENERALA RUDOLFA MAISTRA

Letošnje obeleževanje obletnice rojstva generala Rudolfa Maistra nam je v marsičem okrnila epidemija koronavirusa, zato smo le-to storili na času in stanju primeren način.

Društva in njihove člane smo naprosili, da naj v teh težkih časih razmišljajo predvsem o svojem zdravju ter zdravju svojih družin, slovesnosti pa bomo skušali pripraviti skupaj z obeleževanjem obletnice Maistrove smrti v mesecu juliju.

Nekatera društva in posamezniki pa so se vseeno odločili, da ob upoštevanju državne odredbe na čim bolj varen način položijo cvetje pred spomenike generala Maistra, ponekod pa so z nekaj svojimi člani priredili tudi krajšo slovesnost. V ta namen prilagamo tudi nekaj slik iz Kamnika, Maribora, Ljubljane in Kranja, obširneje pa bomo o tem poročali v naslednji številki glasila Maistrov glas.

Po sedaj znanih informacijah so se podobni dogodki zvrstili tudi na Uncu, Cerkvenjaku,…

No Comments

Post A Comment